30 петокласници от 5 варненски училища - СУ Димчо Дебелянов“,

...
30 петокласници от 5 варненски училища - СУ Димчо Дебелянов“,
Коментари Харесай

Варненски ученици показаха, че могат да играят безопасно през лятото и знаят правилата за движение

30 петокласници от 5 варненски учебни заведения - СУ „ Димчо Дебелянов “, ОУ „ Черноризец Храбър “, ОУ „ Добри Чинтулов “, ОУ „ Христо Ботев “ и ОУ „ Панайот Волов “, участваха в 20-ото издание на викторината „ Ваканция,здравей! Да играем безвредно! “, което се организира през днешния ден във Варна.

Турнирът “Ваканция, здравей! Да играем безвредно! ” обичайно се организира в края на всяка образователна година и е финален стадий на работата на Инспекторите Движение за права и свободи по Националната стратегия “Работа на полицията в учебно заведение ”. Целта на мероприятието е да се разпространява превантивната работа на полицейските чиновници в учебните заведения.

В него децата демонстрираха познанията си, че могат да играят безвредно през лятото, да реагират в разнообразни обстановки и знаят разпоредбите за придвижване по пътищата.

За участниците бяха обезпечени награди и изненади. Организатори на събитието са дирекция „ Превенции “ към Община Варна, взаимно с Общинската комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни и бранш „ Пътна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР