30% от гласоподавателите в Америка ще си останат верни на

...
30% от гласоподавателите в Америка ще си останат верни на
Коментари Харесай

Маргарита Асенова: 30% от американците ще останат верни на Тръмп, независимо какво е направил

30% от гласоподавателите в Америка ще си останат правилни на Тръмп, без значение от това какво е направил, съобщи пред БНР политологът от Вашингтон Маргарита Асенова.

Русия се е намесила в изборите в Съединени американски щати по значителен метод, сочи отчетът „ Мълър “. Асенова изясни, че главно се цели да се объркат гласоподавателите за кого да гласоподават. Другата част е да се компрометират и двамата претенденти – и Доналд Тръмп, и Хилъри Клинтън, тъй че който и да е президент, да бъде слаба фигура, добави тя и сподели: " Целта на Русия е да подкопае силата на Америка “.

Другата съществена част в следствието е дали президентът се е опитал да попречва правораздаването, сподели политологът и уточни, че този отговор не е даден в отчета:

„ В отчета доста ясно се споделя, че в случай че нямаше възпрепятстване на следствието, Мълър щеше да го каже. Ако има възпрепятстване, той не може да го каже, тъй като има регулация на Департамента по правораздаването, съгласно която настоящ президент не може да бъде измамен под отговорност “.

Не единствено, че следствията ще продължат, само че се вижда нараснало предпочитание да се мине към импийчмънт, разяснява още Маргарита Асенова.

Според нея има подкопаване на националните ползи на Съединени американски щати с държанието на сътрудници на Тръмп и на самия Тръмп./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР