30-годишният защитник Херман Пецела едва ли си е помислял, че

...
30-годишният защитник Херман Пецела едва ли си е помислял, че
Коментари Харесай

"Бетис" изуми: Представи футболист с GTA-маниер

30-годишният бранител Херман Пецела надали си е помислял, че прехвърлянето му от " Фиорентина " в " Бетис " ще се трансформира в такава огромна вест. И евентуално множеството от нас щяха да го пропуснат, в случай че в испанския отбор не бяха толкоз изобретателни.

Вместо да заложат на обичайно показване, фотоси с фланелката и изявление, от клуба обърнаха взор към известната игра " Grand Theft Auto ".

GTA IV: Real Betis Edition.
— Real Betis Balompié (@RealBetis_en)

С помощта на Айтор Руибал, който обикаля по улиците на Севиля и раздава талисмани на андалусийския клуб, почитателите схванаха, че в клуба е дошъл нов бранител. Пецела, за който това е втори престой в " Бетис ", откакто игра в клуба от 2015 до 2018 година, получи фланелката си на стадиона.

HOME.
— Real Betis Balompié (@RealBetis_en)

Със сигурност напоследък клубовете обръщат от ден на ден внимание на тези наложителни представяния. Феновете пък се радват на творчеството на своите любимци.

Наскоро от " Парма " презентираха завръщането на именития вратар Джанлуиджи Буфон, като го трансфораха в Супермен и го оставиха да " рови " в спомените си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР