30-годишният Станислав Стойчовски от Благоевград измайстори уникална Лада, която с

...
30-годишният Станислав Стойчовски от Благоевград измайстори уникална Лада, която с
Коментари Харесай

Сръчен тираджия превърна старата си "Лада" в истински звяр

30-годишният Станислав Стойчовски от Благоевград измайстори неповторима " Лада ", която с подобренията си става ретро автомобил, кадърен за надпревари.

Станислав работи като камионджия и от 6 години всяка свободна минута употребява, с цел да работи по ладата си.



" Горд съм с творбата си ", споделя Станислав, представен от struma.com.



Няма да повярвате на очите си! 30-годишна Toyota Land Cruiser е като чисто нова след възстановяване (СНИМКИ)

" Идеята ми е да се резервира изцяло достоверния и тип, със спортна мистерия. Искам да инсталирам механично турбо, създадено за модела с поръчка от Русия и да направя усъвършенствания по интериора и диференциала Колата е за наслаждение, работи ми успокояващо, когато се занимавам с нея. Обичам съветските коли, и по особено този модел, тъй като може да претърпи доста усъвършенствания. Този модел е определен от доста да се употребява за надпревари, Колата е VAZ 2105 - 1988г -1300. Купена е преди доста години за 8 500 лева и е на 121 000 км. ", прибавя той.



Продават неповторима 53-годишна спортна кола за $25 хиляди (СНИМКИ)

" Луд почитател съм на съветските коли. Страшни машини са, по тази причина свободното си време обричам на автомобила. Връщам се от курс и стартирам да работя по нея и по този начин към този момент 6 години. Инвестирал съм доста пари и ще я направя неповторима, споделя Станислав, който се майтапи, че след дамата и децата, най-вече си обича ладата.



Много скъпо! Пет необикновени ГАЗ-69 се продават, в това число и златен кабриолет (СНИМКИ)

Само преди 2 седмици Станислав се ожени за дългогодишната си другарка Анита. Двамата подвигнаха женитба и се заклеха във честност пред 2-те им деца. " Свърших и тази работа, ожених се, по тази причина в този момент цялото си време ще обричам на колата, в случай че съумея, ще я включа следващата година в ретропарада, а за какво не и да стане бърз " бегач " в автомобилни надпревари ", показа сръчният камионджия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР