30-годишният Джонатан Акоста изостанал от четиримата си приятели по време

...
30-годишният Джонатан Акоста изостанал от четиримата си приятели по време
Коментари Харесай

31 дни в джунглата на Амазонка: мъж оцеля по чудо, ял червеи и насекоми

30-годишният Джонатан Акоста изостанал от четиримата си другари по време на лов в Северна Боливия. Тогава той трябвало да оцелее самичък в продължение на 31 дни в дивата джунгла на Амазонка. 

Мъжът пиел дъждовна вода, събрана в ботуши, ял червеи и други инсекти и се криел от ягуари и други рискови животни. Боливиецът беше открит от издирвателна група, формирана от локални поданици и другари месец след изгубването му, съобщава BBC News.

„ Не е за поверие, не мога да допускам, че хората не престават да търсят толкоз дълго “, сподели Акоста през сълзи.

Джонатан Акоста измършавял със 17 кг, имал навехнат гален и бил обезводнен. Въпреки това, когато е открит, мъжът към момента можел да куца в близост.

" Ядох червеи, ядох инсекти. Няма да повярвате какво трябваше да направя, с цел да оцелея през цялото това време ", сподели жертвата пред кореспонденти.
 Жител на Боливия, Боливия, загубен в гората, джунглата Мъжът към момента е в психически потрес след преживяното Снимка: Ройтерс
Боливиецът нямал мачете или фенерче със себе си, когато се изгубил, и трябвало да употребява ботушите си, с цел да донесе дъждовна вода за пиянство. Той също по този начин разказал на околните си, че инцидентно е срещнал диви животни, в това число ягуар.

Семейството на жертвата сподели, че към момента не е събрало всички детайлности за това по какъв начин Джонатан се е изгубил и по какъв начин е съумял да остане жив. Подробностите ще се обясняват последователно, защото Акоста към момента е в психически потрес след претърпяното.

Според брат му след тестването Джонатан Акоста решил да се откаже от лова вечно.

" Той ще свири музика, с цел да популяризира Бог. Той го даде обещание на Бог и мисля, че ще съблюдава обещанието си ", сподели по-младият Акоста.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР