30-годишният бургазлия започна със самочувствие и наложи високо темпо още

...
30-годишният бургазлия започна със самочувствие и наложи високо темпо още
Коментари Харесай

Огромен успех! Копривленски свали и победи Буакау!

30-годишният бургазлия стартира със самочувствие и наложи високо движение още от първия рунд

Стоян Копривленски записа най-голямата победа в своята кариера. Той смъкна в нокдаун и победи със съдийско решение кикбоксовата легенда Буакау. Битката беше четвъртфинал от заключителния шампионат на К-1 Max в Токио. Българинът продължава напред!

30-годишният бургазлия стартира със самочувствие и наложи високо движение още от първия рунд. Той не се притесняваше да влиза на замени с юмруци и кикове. Тайландецът на няколко пъти беше осъден поради сваления си гард, само че и той пласира хубави техники.

Копривленски изигра един от най-хубавите рундове в своята кариера през втората част. Той доминираше над 42-годишния деец, а малко преди гонга го смъкна с впечатляващ хайкик.



В третата част българинът още веднъж направи по-хубавите неща и справедливо завоюва със съдийско решение, като отстрани огромния любимец и най-скъпоплатения войник в шампионата ($270 000). Това беше първа загуба за Буакау от шест години насам.

В идващия кръг Копривленски ще се бие с спечелилия от мача Денги Силва – Дарил Вердонк. Полуфиналът е след още седем борби и се чака да стартира след към 2 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР