30-годишният Борнсон трябва да спазва строга хранителна диета, за да

...
30-годишният Борнсон трябва да спазва строга хранителна диета, за да
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Изяжда Огромният Планината От Игра На Тронове!

30-годишният Борнсон би трябвало да съблюдава строга хранителна диета, с цел да натрупа мощ и да поддържа внушителната си физика – тегло от над 180 кг при височина 206 см.

“Аз съм доста порядъчен и съсредоточен, когато става въпрос за тренировки, хранене и всичко останало и постоянно съм квалифициран, ” споделя Бсоьрносн пред CNBC. “Това е ключът към триумфа, съгласно мен. ”

“Искам да обезпечавам най-хубавото хранене на тялото си, с цел да подкрепям мощ, ” споделя Бьрнсон, който живее в Исландия. “Това е моята работа. Моето тяло е моята работа и аз се отнасям към него като с работа, ” добавя той.

Какво яде Бьорнсон всекидневно?

“Всяка заран хапвам по шест яйца, шест части бекон и вероятно купа ориз, ” споделя той.

След това оставащите шест хранения на Бьорнсон се повтарят изцяло: шест пъти дневно той яде по 250 грама рибай стек с по 200 грама ориз, моркови и червени чушки.

“За мен рибай стекът е най-хубавото месо за мощ, ” споделя Планината.

За да изчислят какъв брой би коствало на човек дневно, с цел да се храни като Планината, от CNBC са приели, че всичката храна се купува от Trader Joe’s в Ню Йорк. Само за еднодневното хранене на Бьорнсон човек би трябвало да купи шест яйца, шест части бекон, 1.5 кг рибай стек, 1.4 кг ориз и по 1.3 кг моркови и червени чушки.

Общата сметка за всичко това би била над 60 $ дневно, или към 426 $ всяка седмица (през ноември междинните седмични разноски за храна на мъжете сред 19 и 50 година в Съединени американски щати са възлизали на сред 42.50 и 84.40 $ седмично, съгласно Министерството на земеделието на Съединени американски щати.)

За да се съблюдава хранителният режим на най-силния човек в света в продължение на цяла година, това би коствало общо към 22 228 $.

Всичкото това ястие несъмнено се отплаща, споделя Бьорнсон: “Действа. Аз съм най-силният човек в света. ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР