30-годишната Линдзи Уокс в течение на седем години е била

...
30-годишната Линдзи Уокс в течение на седем години е била
Коментари Харесай

Как се промени момиче, с което 7 години са се гаврили, преди да бъде убито

30-годишната Линдзи Уокс в течение на седем години е била подлагана на гаври от страна на своята партньорка беки Райд, преди да бъде убита от нея. Снимки, оповестени от в. " Мирър ", демонстрират какъв брой мощно се е трансформирало момичето вследствие на годините на побой и апетит.
Линдзи Уокс е била убита от своята партньорка Беки и майка ѝ Джилиан през май предходната година. Полицията твърди, че момичето просто е било неразпознаваемо: лицето ѝ било ужасно подпухнало от ударите, то е приличало на жив скелет. Но и на фотография, направена няколко месеца преди убийството, Линдзи също е изцяло неразпознаваема: поради непрекъснатия апетит момичето тежало единствено 45 кг.

Така Линдзи изглеждала преди да срещне Беки.


А по този начин тя изглеждала седем години по-късно.



Интересното е, че в течение на седемте години Линдзи е защитавала своята другарка и не е давала никакви показания срещу нея, макар ангажиментите от страна на семейство и другари. В деня на гибелта си момичето било забелязано да куца под дъжда с кръв към устата, само че и тогава то отказало да изиска помощ.
В същата нощ момичето било пребито до гибел. В момента убийците са арестувани. Присъдата им ще стане ясна в най-скоро време.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР