30-годишната Диана Иванова от Варна се нуждае от 40 000

...
30-годишната Диана Иванова от Варна се нуждае от 40 000
Коментари Харесай

Майка на две деца се моли за живота си, може да й помогнете и вие, спешно е!

30-годишната Диана Иванова от Варна се нуждае от 40 000 евро за лекуване в чужбина. Майката на две деца страда от извънреден необичаен и нападателен израстък, който може да пребори само след две интервенции в Турция.
Ето историята й:

„ Обръщам се към вас с молба за помощ и подпомагане. Казвам се Диана Иванова Христова на 30 година от гр. Варна. Майка съм на две деца –дъщеря на 6 година и наследник на 11 м. През месец юни тази година ме диагностицираха с хемангиосарком на десен гален. Изключително необичаен и нападателен израстък.След двумесечно циркулиране по разнообразни лечебни заведения и професори, се оказа че в България няма различен сходен случай и единственото, което могат да създадат тук, е ампутация на крайника без концепция за по-нататъчно лекуване.Това наложи да диря отговорите отвън нашата страна. През месец август посетих болница Аджибадем Маслак в Турция,където бях обширно прегледана и изследвана от проф. Харзем Юргез. Заключението е, че се нуждая от незабавна интервенция за премахване на крайника и коремна интервенция за премахване на метастатични лимфни възли. Общата сума за двете интервенции е 40 000 евро, която е непостижима за моето семейство.Обръщам се към всички хора които имат опция и предпочитание да оказват помощ

Моля ви от вашата добрина, зависи дали ще видя по какъв начин порасват моите деца. Благодаря авансово. Вярвам че има положителни хора които ще се отзоват.”

Всички, които желаят да оказват помощ на Диана, могат да го създадат на следната банкова сметка:

Дарителска сметка:

BG10RZBB91551008563018 BGN

BIC:RZBBBGSF

Титуляр по сметката: Диана Иванова Христова

Тел. за връзка: 0895 771 417





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР