30-годишната британка Надин Донелон, заедно с приятеля си Джак, не

...
30-годишната британка Надин Донелон, заедно с приятеля си Джак, не
Коментари Харесай

Момиче каза как използва фолио, за да не плаща за газ

30-годишната британка Надин Донелон, дружно с приятеля си Джак, не пускат парно от две години, с цел да не заплащат скъпия газ. Тя показа опита си с публицисти от таблоида The Sun.

За да се стопли в мразовитите зимни вечери, Надин от Лондон се облича топло, употребява нагреватели и одеяла, взема горещи бани заран и вечер, а също по този начин има собствен личен неповторим лайфхак благодарение на хранително фолио за уединяване на прозорците.

„ Живеем в остарял апартамент с прозорци без двоен стъклопакет, тъй че това е идеалното решение за опазване на топлината. Единственият минус е казусът с вентилацията, тъй че затваряме единствено няколко от тях, с цел да можем от време на време да оставим малко свежо въздух в стаята “, споделя млада жена.

Според нея би трябвало да изрежете квадрат от кино лентата с размера на прозореца, по-късно деликатно да го приложите към рамката и да го залепите към повърхността на стъклото под поток от парещ въздух от сешоар.

Надин твърдо има вяра, че парите се харчат по-добре за качествена храна, вода, електричество и Wi-Fi.

" Преди към две години, когато цените просто полудяха, Джак и аз се спогледахме и осъзнахме, че не можем да си го позволим повече. Като изобретателни хора, хора на свободна процедура, ние не печелим доста ", споделя тя.
 Цени на газа, отопление, по какъв начин да не плащате за газ, по какъв начин да изолирате апартамент, лайфхакове, трикове, Англия 30-годишната британка Надин Донелон не заплаща бензин Снимка: Надин Донелон
Британката е уверена, че строгите спестявания през зимата ще оказват помощ да спестят огромна сума пари.

„ Имаме доста други разноски, тъй че би трябвало да се съсредоточим върху нещата, без които можем “, споделя тя и прибавя, че няма проекти да пуска парно в скоро време.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР