30-годишна жителка на английския град Нюкасъл била потресена като видяла

...
30-годишна жителка на английския град Нюкасъл била потресена като видяла
Коментари Харесай

Потресаващо: 30-годишна жена осъди съпруга си на 9 години зад решетките след като видя шокиращо видео в телефона му

30-годишна жителка на британския град Нюкасъл била потресена като видяла инцидентно видеозапис в телефона на брачна половинка си, в който той я изнасилва няколко пъти, до момента в който тя спяла. Жената неотложно се свързала с полицията и след това мъжът й си признал виновността, оповестява The Sun. В момента, когато дамата разкрила шокиращото видео, двамата били към този момент 10 години дружно и имали деца. Тя споделя, че евентуално мъжът й предумишлено я е приспивал, с цел да прави секс с нея.

" През март 2017 година открих, че брачният партньор ми е правил полово принуждение над мен. От този ден нататък моят живот и животът на нашите деца се промени изцяло и аз не можах да се примиря с това ", споделя жертвата.

Мъжът се признал за отговорен и декларирал, че неговата брачна половинка не се съгласявала на предлагането му да вършат секс и да го записват с камерата. Преди това той не е бил обвиняем, приятелите и сътрудниците му на работното му място имали доста положителни усещания от него, само че съдът го осъдил на 9 години отнемане от независимост.

" Вие сте го създали поради личното си полово задоволство и сте се отнасяли към жена си като към обект на своите мечти, без да обръщате внимание на нейните стремежи и потребности”, декларирал съдията по делото.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР