30-годишна жена се е самоубила, според версиите към моментаИнцидентът е

...
30-годишна жена се е самоубила, според версиите към моментаИнцидентът е
Коментари Харесай

Стрелба в YouTube: Има ранени, заподозреният е мъртъв

30-годишна жена се е самоубила, съгласно версиите все още

Инцидентът е почнал в намерено кафене покрай централата на YouTube

Служителите в централния офис на YouTube в Сан Бруно, Калифорния, бяха евакуирани след пукотевица във вторник. Трима души са ранени, а обвиненият стрелец е открит мъртъв, заяви полицията.

Заподозреният е жена, за която се счита, че се самоубила с огнестрелно оръжие. Тя е разпозната като Насим Агдам, на към 30 години. Ранените са превозени до районните лечебни заведения, съобщи CBS.

Инцидентът е почнал в намерено кафене покрай централата на YouTube. Свидетели оповестяват за три хеликоптера и тежко въоръжени служители на реда. Близката междущатска автомагистрала е била затворена.

Главният изпълнителен шеф на Гугъл (компанията-собственик на YouTube) Сундар Пичай дефинира случая като „ ужасяващ акт на принуждение “. „ Благодарен съм на всички в и отвън компанията за поддръжката “, разяснява той.

Сюзън Войсицки, основен изпълнителен шеф на YouTube, написа в Twitter: „ Няма думи, които да опишат какъв брой извънредно е да имаш деен стрелец в YouTube. „ Нашите сърца през днешния ден са със всички ранени и наранени. Ще се съберем, с цел да се лекуваме като семейство “.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР