30-годишен полицай от Чикаго е бил смъртоносно прострелян през нощта

...
30-годишен полицай от Чикаго е бил смъртоносно прострелян през нощта
Коментари Харесай

Полицай е убит, докато се прибирал от работа в Чикаго

30-годишен служител на реда от Чикаго е бил смъртоносно прострелян през нощта в югозападната част на града, до момента в който се е прибирал от работа, съобщи Асошиейтед прес.

Полицейският шеф Лари Снелинг съобщи пред кореспонденти, че служителят на реда се е прибирал у дома и към момента е бил в униформа, само че е носил нещо от горната страна върху нея, с цел да я прикрие, както е признато за чиновниците, когато не са на работа. Полицаят е бил прострелян неведнъж рано тази заран и е разгласен за мъртъв в болница в Чикаго, сподели Снелинг.

Полицията не оповестява претекст за случилото се. Автомобилът на жертвата е бил лишен, само че полицията не удостоверява дали стрелбата е била част от кражба на кола. Няма арестуван обвинен.

 Стрелба на празненство в Мемфис: Двама са убити, а 14 са тежко ранени Светът 2 мин. Стрелба на празненство в Мемфис: Двама са убити, а 14 са тежко ранени  Руски боен сътрудник бе погубен в Украйна Светът 3 мин. Руски боен сътрудник бе погубен в Украйна  Убит мъж откриха в Ловеч, подозират сина му България 2 мин. Убит мъж откриха в Ловеч, подозират сина му  Все още търсят тялото на 2-годишната Данка: Надеждата е да помогне с нови доказателства Светът 3 мин. Все още търсят тялото на 2-годишната Данка: Надеждата е да помогне с нови доказателства  Стрелба на празненство в Мемфис: Двама са убити, а 14 са тежко ранени Светът 2 мин. Стрелба на празненство в Мемфис: Двама са убити, а 14 са тежко ранени  Руски боен сътрудник бе погубен в Украйна Светът 3 мин. Руски боен сътрудник бе погубен в Украйна  Убит мъж откриха в Ловеч, подозират сина му България 2 мин. Убит мъж откриха в Ловеч, подозират сина му  Все още търсят тялото на 2-годишната Данка: Надеждата е да помогне с нови доказателства Светът 3 мин. Все още търсят тялото на 2-годишната Данка: Надеждата е да помогне с нови доказателства

" Служителят е станал жертва на закононарушение, против каквито работим, с цел да осигурим сигурността на хората в този град ", сподели Снелинг и добави:

" Още един печален ден за полицейското ръководство в Чикаго ".

Полицаят е бил от шест години в ръководството и е погубен единствено два дни преди 31-вия си рожден ден, показва Българска телеграфна агенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР