30-годишен мъж от Стамболийски загуби живота си на пътя при

...
30-годишен мъж от Стамболийски загуби живота си на пътя при
Коментари Харесай

Пешеходец загина при сблъсък между мотор и кола

30-годишен мъж от Стамболийски загуби живота си на пътя при неправилна маневра на лидер на лек автомобил. Инцидентът е станал довечера малко преди 19:00 ч. Сигнал за случилото се е подаден на телефон 112. Загиналият се е озовал на несъответствуващото място в несъответствуващото време, защото е станал жертва, в резултат на конфликт сред мотор и кола.
66-годишен лидер на лек автомобил " Фиат " пътувал със брачната половинка си по пътя от Стамболийски към Цалапица. Малко преди моста на река Марица, в сектор със неразрешена непрекъсната маркировка , водачът подхванал маневра ляв завой, с цел да слезе от основния път към речното корито.
Зад автомобила се движил моторист на 26 година, който заради неспазване на отдалеченост, при неправилната маневра, от страна на другия лидер, се блъснал в дясната задница на автомобила. При конфликта, моторът излязъл от пътното платно и блъснал преминаващият наоколо 30-годишен мъж от Стамболийски, който е умрял на място.
При случая е ранен мотористът, който е превозен в болница с диагноза фрактура на крайниците. Възрастното семейство не е потърпевшо. Причините за произшествието са неправилната маневра в неразрешен сектор от пътното платно, от страна на лидера на автомобила и неспазване на отдалеченост от моториста, движил се зад моторното транспортно средство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР