30-годишен мъж е задържан, защото у него били открити части

...
30-годишен мъж е задържан, защото у него били открити части
Коментари Харесай

Разбиха склад за крадени коли и части

30-годишен мъж е арестуван, тъй като у него били открити елементи от крадени коли. Работата по откриване на закононарушението почнала на 5 септември след постъпил сигнал в столичното Второ районно управление (на МВР), че на адрес в складово помещение на компания се разкомплектоват крадени коли. При осъществената незабавна инспекция сигналът бил доказан и по случая било формирано досъдебно произвеждане.

В рамките на следствието били осъществени огледи и претърсвания на помещението, в което криминалистите разкрили и иззели елементи и купета от незаконно отнети и оповестени за интернационално търсене коли " Шкода Октавия " и " Фолксваген Шаран ”, а също и мотори с изтрити, заличени или отчасти забележими номера, девет скоростни кутии, демонтирани въздушни възглавници и компютри за тях, регистрационни талони за МПС-та. Намерени са и пет кашона, съдържащи 1790 кг зелена тревиста маса, дала реакция на марихуана при осъществената експертиза.

В хода на извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности на 12 септември бил арестуван 30-годишният Т.И., прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. След отчет на материалите в Софийска районна прокуратура, на мъжа е повдигнато обвиняване и му е взета мярка за неотклонение " задържане под стража за период от 72 часа ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР