30-годишен мъж е осъден на 6 години затвор и глоба

...
30-годишен мъж е осъден на 6 години затвор и глоба
Коментари Харесай

6 години затвор за наркоман, опитал да изнасили и блудствал с момиче в Студентски град

30-годишен мъж е наказан на 6 години затвор и санкция по импортиран от Софийска районна прокуратура обвинителен акт за 4 разнообразни действия - влизане в непознато жилище, опит за обезчестяване, блудничество и държане на опиати.

На 07.06.2021 година към 04,30 ч. в гр. София, ж.к. „ Студентски град “, обвиненият С.М. влезнал в непознато жилище, населявано от Т.И., като използвал за това мощ – нанесъл три удара по прозореца. След като нахлул при младата жена, С.М. направил опит да се съвкупи с нея, като я принудил към това със мощ, като опитът е останал незавършен, защото тя съумяла да го избута. Обвиняемият направил и дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като употребявал мощ. По това време в коридора на жилището се чул звук и обвиненият се уплашил и избягал, а момичето съобщило за случилото се в полицията. Същия ден в 8,10 часа С.М. е арестуван от полицията в ж.к. „ Младост “, у него е открит кокаин.
свързани новини30521на 12.06.201913663на 01.03.2019
По случая е формирано досъдебно произвеждане за 4 действия – (влизане взлом) закононарушение по член 170, алинея 2 вр. 1 от Наказателен кодекс, (опит за изнасилване) закононарушение по член 152, алинея 1, т. 2 вр. член 18, алинея 1 Наказателен кодекс, (блудство) закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс и за (държане на наркотични субстанции без съответно разрешително) закононарушение по член 354а, алинея 5, вр. алинея 3, прочие 2, т. 1 прочие 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат С.М. като деятел.

Софийски областен съд счете, че казусът се явява изключително тежък и призна С.М. за отговорен по повдигнатото му обвиняване, като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим и санкция в размер на 1000 лв..
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР