30-годишен криминално проявен мъж без книжка е прострелян със стоп

...
30-годишен криминално проявен мъж без книжка е прострелян със стоп
Коментари Харесай

Простреляха със стоп патрон системен нарушител, блъснал полицай при гонка

30-годишен престъпно проявен мъж без брошура е прострелян със стоп патрон, откакто не се е подчинил на полицейско предписание , оповестява Българска национална телевизия.

При последвалото полицейско гонене потърпевш и служител на реда , който е с охлузвания.

Задържаният е в болница в Хасково , където е опериран. Няма заплаха за живота му. Предстои да му бъдат повдигнати обвинявания.

Унеформените са работили по сигнал за разпространяване на опиати.

Около 21.00 часа те се пробвали да спрат за инспекция колата на мъжа, само че той не се подчинил. При опит да избяга няколко пъти се блъснал първо в паркиран автомобил, а след това и в полицейската патрулка.

" Той потегля обратно, удря старшия на наряда, който пада на земята, след няколко метра прави нов опит да заобиколи патрулката и още веднъж се удря в нея. Прави опит за бягство и са били принудени да употребяват помощни средства, с цел да го обезвреждат ", изясни Бончо Бонев, шеф на Районното ръководство в Свиленград.

От прокуратурата в Хасково показаха, че следва да му бъде повдигнато обвиняване за владеене на наркотични субстанции по член 207 - за непокорство на полицейско предписание и за причиняване на лека телесна щета.

30-годишният мъж е отказал тест за опиати. При обиск на колата му са открити мачете и два регистрационни номера на друга кола.

От полицията допълниха, че лидерът е без брошура, систематичен извършител на закона , с голям брой наказания, в това число и неоправдателна присъда за каране на моторно транспортно средство без брошура.

В домa му са открити 140 грама марихуана, а при персоналния обиск у него са открити три пакетчета, като две от тях е с кристалообразно вещество.

Досега мъжът има няколко присъди , като последната е от 2021 година за трафик на незаконни мигранти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР