30-годишен жител на Варна е почитал вследствие на пътен инцидент

...
30-годишен жител на Варна е почитал вследствие на пътен инцидент
Коментари Харесай

Млад варненец спря да помага в катастрофа край пътя и загина

30-годишен гражданин на Варна е почитал в резултат на пътен случай през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Лек автомобил „ Мерцедес “, управляван от 35-годишна варненка, при придвижване с несъобразена скорост, спрямо атмосферните условия (проливен дъжд), губи надзор над автомобила си и се блъска в паркираните в аварийната лента един зад различен две леки коли, спрели с цел да окажат съдействие на лидер на МПС - участващ в друго ПТП с материални вреди.

Вследствие на удара, автомобилите се изместват, от първичното си местонахождение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е умрял на място, а други трима потърпевши са с травми, без опасност за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане, прецизират от полицията.

В почивните дни са станали други няколко ПТП-та, от които 19-годишен гражданин на Провадия е с фрактура на ляв гален и травма на главата, откакто губи надзор над ръководеното от него МПС и се прекатурва. Освен това 24-годишна варненка, мотористка е с фрактура на двете ръце и травми в региона на таза, откакто застига и блъска движещия се пред нея автомобил. При инцидентите  пострадалите са без заплаха за живота. По случаите са формирано заявителски материали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР