30-годишен жител на Варна е почитал в следствие на ПТП

...
30-годишен жител на Варна е почитал в следствие на ПТП
Коментари Харесай

Нелепа трагедия: Млад мъж от Варна загина при опит да помогне в катастрофа, други трима са ранени!

30-годишен гражданин на Варна е почитал в резултат на ПТП през вчерашния ден. Сигнал за случая е подаден нощес към 20.15 часа.  Мъжът се е спуснал да оказва помощ, откакто джип попада в аквапланинг поради проливния дъжд, прекатурва се по пътното платно и се блъска в мантинелата назад на посоката на придвижването. Два автомобила стопират, с цел да се притекат на помощ на лидера, по непотвърдена информация зад кормилото е била жена, научи Varna24.bg

Докато хората, спрели с цел да оказват помощ, са на платното, лек автомобил " Мерцедес “, ръководен от 35-годишна варненка, при придвижване с несъобразена скорост по отношение на атмосферните условия, губи надзор над автомобила си и се блъска в паркираните в спешната лента един зад различен две леки коли, спрели с цел да окажат подпомагане на лидера от първия автомобил.

Вследствие на удара, колите се изместват, от първичното си местонахождение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е умрял на място, а други трима потърпевши са с травми, без заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР