30 години затвор получи Петър Петров, които уби четирима свои

...
30 години затвор получи Петър Петров, които уби четирима свои
Коментари Харесай

30 години затвор за четворното убийство в Каспичан

30 години затвор получи Петър Петров, които умъртви четирима свои родственици в Каспичан. Делото се гледа по съкратеното правосъдно разследване от 5-членен състав на Шуменския областен съд.

Престъплението стана на  26 септември  в  къща  в  Каспичан. Там  бяха открити  четири трупа  - на възрастни мъж и жена и техните наследник и щерка. За закононарушението беше задържан  63-годишния Петър Петров, родственик на фамилията.  Извършителят направил  цялостни самопризнания  и спомага на полицията.
 
В днешното съвещание на съда той изиска делото против него да се гледа по съкратеното правосъдно разследване. Така Петров може да се възползва от понижаване на присъдата си.
 Каспичан полиция Dariknews.bg, Деян Герговски

В делото като частен обвинител бе конституирана и дъщерята на една от жертвите. Друга родственик изиска 100 000 лв. кръвнина.-->



И в прокурорската защита и от служебната отбрана бе посочено, че връзките сред обвиненият и жертвите не са били положителни. Те имали заможен спор към наследствената къща, в която живеели.

Тя била населявана от Петров и неговата вуйна и чичо и постоянно възниквали спорове сред тях.



Според адв. Сребрин Станчев, който е длъжностен бранител на Пертров, неговият подзащитен е бил подлаган на систематичен душевен тормоз, което е " кумулира някаква сила в тази тенденция ".

На 24 септември пийнал Петров отишъл при чичо си и вуйна си и след скандал ги умъртвил с дребна секира. Докато си тръгвал в коридора на къщата срещнал техните наследник и щерка и умъртвил и тях. След това се заключил в своята стая.
 Каспичан полиция Dariknews.bg, Деян Герговски

Сигнал бил подаден от дъщерята на по-младата убита жена, която нямала връзка с нея от 24 септември. След като била съпроводена от служители на реда до дома на фамилията, първо открили  две тела в антрето, а по-късно и труповете на възрастните хора.  След това казусът се разплел.

През 1989 година в Смолян Петър Петров, при спор, наръгал човек с нож в корема, поради коетое бил наказан за опит за ликвидиране.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР