30 години след края на тоталитарния режим наследниците на БКП

...
30 години след края на тоталитарния режим наследниците на БКП
Коментари Харесай

СДС: В София се появиха бесилки, изскочиха призраците на комунистическите начини за разправа с несъгласните

30 години след края на тоталитарния режим наследниците на Българска комунистическа партия разчитат на късата памет на хората и на перфидно подхранваната носталгия към комунизма. Това се показва в позиция на Съюз на демократичните сили във връзка 9 септември.

30 години след края на тоталитарния режим наследниците на Българска комунистическа партия към момента означават тържествено 9 септември като най-светлата за тях дата.

Празнуват комунистическия прелом, сбъднат с поддръжката на Червената войска, който предопредели нерадостната орис на България да бъде от неправилната страна на Желязната завеса в продължение на половин век

Днешният 9 септември обаче е по-различен от останалите. Подготовката за него стартира с притеснителни сигнали и събития. В София се появиха бесилки, изскочиха призраците на комунистическите способи за кавга с несъгласните, появи се самоназначила се морална полиция за линч на другомислието. Гражданските митинги бяха яхнати от алените лица на прехода и техните синове и дъщери, които безсрамно се дефинират като носители на смяната.

9 септември ни припомня за себе си надменно и безсрамно. Вместо да се извинят за зверствата на комунистическия режим, Българска социалистическа партия и производните ѝ се готвят за нов успех. Разчитат на късата памет на хората, на незнанието на младите и на перфидно подхранваната носталгия към комунизма.

Този нов 9 септември на подправените проевропейци, които гледат с поклонение към петолъчката на Кремъл, а не към звездите на Европейски Съюз, не би трябвало да се случва!

Не би трябвало да позволяваме те да реализират задачите си, за които се борят с всевъзможни средства. Не би трябвало да се заблуждаваме, че няма да опитат да ни върнат в орбитата на Русия. Не би трябвало да позволяваме да излъжат да следващ път българските жители! Техният кървясъл 9 септември не би трябвало да бъде оправдан!

Това е задачата на десните партии и сме длъжни да я осъществим, без да се огъваме и поддаваме на опитите за дискредитация и замяна на демокрацията в България!, приключват от Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР