30 години създаваме вселена от нови възможности - това е

...
30 години създаваме вселена от нови възможности - това е
Коментари Харесай

Пощенска банка се фокусира върху подкрепа на социалното предприемачество по случай своя 30-годишен юбилей

" 30 години сътворяваме галактика от нови благоприятни условия " - това е мотото, под което Пощенска банка отбелязва своето 30-годишно наличие на българския пазар. За този интервал финансовата институция интензивно се ангажира с процесите, през които минава българското общество, чрез своята обществено виновна и дарителска активност. Компанията още веднъж слага публичните потребности на фокус, като поддържа генерирането на устойчиви модели и решения за смяна на средата по случай своята годишнина. Специално основаната новаторска онлайн платформа " Вселена от благоприятни условия " е новата, напълно цифрова, огромна обществено виновна самодейност, която Пощенска банка започва по случай своя 30-годишен празник. На адрес интернет платформата ще сплоти атрактивни хрумвания на жители и организации с нестопанска цел, които са свързани със обществено предприемачество в интерес на обществото. Три от плановете с капацитет в основните области обучение, цифрови нововъведения и запазване на околната среда ще получат безплатно финансиране в размер до 10 000 лева всеки, с цел да бъдат осъществени.

" Вярваме, че новаторската онлайн платформа " Вселена от благоприятни условия " има потенциала да подкрепи доста позитивните промени в нашето общество. Носителите на сходни промени са хора и организации, които изрично са застанали зад идея и разполагат с явен проект по какъв начин да я осъществят. Нашата цел е да открием тези обществени бизнесмени и цифрови иноватори и да предложим своята специфична поддръжка за техните хрумвания. През цялата си 30-годишна история интензивно и целеустремено работим за по-добро обучение, за по-зелена среда и схващане, като използваме съвременни софтуерни решения и цифрови нововъведения както отвън, по този начин и вътре в нашата организация. Ето за какво напълно естествено избрахме тези три категории. Вярваме, че тези области имат максимален капацитет да въодушевяват положителни промени и да основават нови благоприятни условия за развиване за цялото общество. " Вселена от благоприятни условия " е най-мащабната ни, новаторска и напълно онлайн основана самодейност за корпоративна обществена отговорност, която сплотява трите значими за нас области за развиване и цели да въвлече оптимално необятен кръг от хора и организации. Всеки може да кандидатства за финансиране на своята концепция, както и да даде своя глас в поддръжка на даден план, " разясняват от Пощенска банка.

Дигиталната платформа " Вселена от благоприятни условия " е на адрес и е отворена за кандидатстване до 10 юли 2021 година Процесът на кандидатстване за безплатно финансиране в трите категории " Дигитални нововъведения ", " Образование " и " Зелени планове " се реализира напълно онлайн, като общият награден фонд е 30 000 лева Стойността на финансовата помощ, която може да получи всеки план, е 10 000 лева, а създателите му се ангажират със период за осъществяване в границите на 6 месеца от датата на приемане на финансирането. Всеки участник има право да показа безграничен брой планове в трите категории, а помощта, предоставена от Пощенска банка, може да се употребява за цялостно или отчасти финансиране на плана.

Изборът на спечелили ще се организира в няколко стадия. Всеки от плановете, кандидатствали за финансиране, ще има еднакъв старт, когато от 10-ти до 31-ви юли в това число " Вселена от благоприятни условия " бъде отворена за гласоподаване, чрез неповторим избор на публиката. На 1-ви август ще бъдат оповестени 10 финалисти във всяка категория, събрали най-вече гласове. 30-те финалисти ще бъдат показани в профилите на Пощенска банка в обществените мрежи, а на особено събитие на 14 септември 2021 година без значение жури ще селектира най-силните хрумвания и ще разгласи тримата спечелили - по един план във всяка категория.

Специалната онлайн платформа " Вселена от благоприятни условия " надгражда 30-годишните дейни дейности на Пощенска банка в сферите на образованието, опазването на околната среда и популяризирането на нововъведенията в актуалното общество. Сред многочислените планове и начинания, които финансовата институция осъществя, са стратегическото партньорство със СофтУни и Finance Academy, програмата " Финанси по ноти ", подкаста " Финанси на фокус ", вътрешната стратегия " Зелени дружно ", плана " Зелени истории навън ", самодейността " Герои в зелено " и доста други. Устойчива наклонност в развиването на Пощенска банка през годините е дигитализацията и непрекъснатото въвеждане на нововъведения. Признание за достиженията ѝ в тази област са двете оценки от влиятелния интернационален конкурс World Finance Digital Banking Awards 2020: " Най-добра цифрова банка " и " Най-добро приложение за мобилно банкиране " за потребителите в България. По случай своята 30-годишнина със старта на " Вселена от благоприятни условия " Пощенска банка прави поредна смела крачка в тези три области на интерес: отваря социална полемика, дава публичност на смели хрумвания и въвлича елементарния човек в смяната към по-добро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР