30 години не са пипани плочките на тротоар на главна

...
30 години не са пипани плочките на тротоар на главна
Коментари Харесай

Разбит тротоар вбеси варненци - 30 години бил в това състояние

30 години не са пипани плочките на тротоар на основна спирка в огромен варненски курорт - това настояват консуматори в социалние мрежи.

Снимки на тротоарни плочки, намиращи се в отчайващо положение, вбесиха варненци и туристи. Това е глава спирка на Златни пясъци, улицата е " Община Варна ", споделя Светлана, която алармира за казуса.

Видно е, че мястото причина на минно поле - плочи са откъртени и разпръснати по тротоара, а на крайната спирка - " Република ", има остаряла сграда вид павилион, на чиято фасада има избелял надпис " Златни пясъци " - даже няма кой да укрепи буквите, което Сийка, една от коментиралите обявата, дефинира като жалка картинка.

Емилия Георгиева осведоми, че е подала сигнал към общината за нелепото положение на тротоара още предишното лято. Сега, виждайки фотосите, се разочарова, че и това лято казусът не е решен. " Ето какво са подхванали... Едно огромно Нищо!!! Жалко за прелестния ни град и курорт. ", написа тя.

Авторът на фотосите насочва и въпрос: " Как си представяте майки с бебешки колички и инвалиди да се придвижат по този тротоар - безвредно ли е за тях? Дори няма и осветяване ", безапелационна е Светлана.

" Докато няма наказани общинари и полициаи, това ще е още 35 год. Няма по-скъпи налози от варненските в цялата страна и по-изоставен град. Срам ме е да кажа, че съм от Варна. Страшна народна власт! ", показва мнението си Румяна Петкова.



Снимки: Swetlana JemPodroze / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР