30 години. 30 години, а може би и повече, вдовицата

...
30 години. 30 години, а може би и повече, вдовицата
Коментари Харесай

След 30 години в забвение: Ето я легендарната вдовица на Васил Илиев!

30 години. 30 години, а може би и повече, вдовицата на Васил Илиев не се е показвала в общественото пространство. Мариета Илиева, която към момента пази семейството на боса на ВИС, е дамата, за която той се дами още в казармата и която ражда единственото му дете - Ивона.

Мариета Илиева не е избягала нейде из чужбините, а живее тук, в България, сред София и Кюстендил, откъдето е родом. Тя се занимава с частен бизнес, като същото прави и щерка й от Васил.

Мариета не се е омъжвала още веднъж и от разстрела на Илиев през 1995-та живее сама до през днешния ден. Макар че действително тя го погребва не като негова законна вдовица, тъй като двамата се развеждат преди този момент. Причината за развода им е класическа - хубавицата Елмира, която изпива мозъка на Васил Илиев и той напуща жена и дете.

" Въпреки това постоянно се е грижил за нас с Ивона - и до момента в който беше вкъщи, и след това. Не мога да кажа, че ни е пренебрегвал, или нещо ни е липсвало. Той беше доста добър брачен партньор и татко ", признавала е постоянно Мариета, която е някогашна атлетка. Васил се влюбва в нея и небрежно подписват брак.

Голяма част от милионите, които остави Васил Илиев, се държат и ръководят през днешния ден от щерка му Ивона.

Инфо: Ретро

Тагове: васил Илиев Мариета Илиева ВИС вдовицата на Васил Илиев Ивона дъщерята на васил илиев Елмира
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР