30 дни в пълна изолация в лечебна клиника ще изкара

...
30 дни в пълна изолация в лечебна клиника ще изкара
Коментари Харесай

След Брадъра! Заключиха Дебора в болница за 30 дни

30 дни в цялостна изолираност в лечебна клиника ще изкара фолкпевицата Дебора, научи "България Днес ". Изпълнителка от близо седмица е в столична болница, където има за цел на стабилизира разтърсеното си здраве. "След излизането ми от "Биг брат " претърпях няколко паникатаки, което докара до нервозен срив. Точно тогава бях нападната и пребита, което ускори отрицателните страсти. Преживях голям потрес. Пиех медикаменти, само че не ми помогнаха и по тази причина постъпих в неврология. Благодаря на лекарите, които се грижат за мен, и се надявам скоро да се върна на музикалната сцена ", съобщи Дебора в особено видеообръщение.

В лечебното заведение тя е в цялостна изолираност. Забранени са свижданията й от близки и другари, а докторите й позволяват единствено по два час дневно да употребява мобилния си телефон. Целта на лекуването е Дебора да се откъсне от външния свят и да се успокои. Най-рано след 2 седмици ще бъдат позволени визитите при нея, тъй че тогава роднините й ще могат да се срещнат персонално и да поговорят с нея.

"В "Биг брат " ме изкараха алкохоличка, а истината е, че с алкохола се пробвах да потуша мислите си и паникатаките. Бях едно лъчезарно момиче, а ето до каква степен ме докараха. Дано са удовлетворени от рейтинга, който реализираха. След това се изписаха какви ли не измислици, само че за мен е значимо, че приятелите и фамилията ми бяха неразделно до мен ", добави Дебора.

В момента тя е поставена на системи, като също по този начин приема предписани от докторите медикаменти и й слагат инжекции. "Много съм признателна на лекарите, вършат всичко допустимо да се възстановя и го правя оценка ", съобщи пред "България Днес " фолкпевицата в един от дребното моменти, в които имаше опция да приказва по мобилния си телефон.

След излизането си от риалити шоуто изпълнителката получи десетки оферти за участия в нощни заведения. Заради здравословното си положение Дебора няма по какъв начин да ги осъществя. Вероятно певицата още веднъж ще гостува в дискотека през януари следващата година. Дебора се надява и да бъде изписана от болничното заведение за рождения си ден, който е на точно на Коледа - 25 декември. Тогава видинчанката ще стане на 27 години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР