30 български мъже носят името Стефан Борисов Иванов. Тази информация

...
30 български мъже носят името Стефан Борисов Иванов. Тази информация
Коментари Харесай

Може Да Се Случи На Всеки! Мъж От Смолян Получи Това Писмо И Щеше Да Го Удари Инфаркт! Не И Това!

30 български мъже носят името Стефан Борисов Иванов. Тази информация евентуално в никакъв случай нямаше да стигне до 72-годишния Стефан Борисов Иванов от Смолян, в случай че неточност на служител не го бе пратила на съд.

Без да подозира, мъжът е наказан да заплаща парно за апартамент в София. Вече има да дава 1300 лв. за главница, насъбрана рента и възнаграждения на адвокати, споделя " 24 часа ".

Мъжът схваща, че е дебитор през ноември 2016 година, когато пенсията му от 250 лева се оказва под запор.

" Не разбирам по какъв начин са ме осъдили, откакто не съм получил нищо - нито призовка, нито покана за непринудено осъществяване. Откъде са взели моето ЕГН, в случай, че в " Топлофикация " въобще няма партида на мое име ", учуден е той.

Според правосъдното решение от Софийския областен съд дългът е насъбран от август 2011 до юни 2012 година, когато Стефан изобщо не е живял в столицата.

Разбира, че запорът е натрапен от частен правосъден реализатор поради дълг за парно. Запорът обаче му е вдигнат, защото пенсията му е под минималната работна заплата. След това се заема да си почисти " дълга ".

Пише тъжби до " Топлофикация ", омбудсмана, КЕВР, комисиите за отбрана на потребителите и на персоналните данни.

Открива, че има Стефан Борисов Иванов, само че с друго ЕГН. Оказва се, че адашът му е подавал несъгласие против " Топлофикация " за желани пари, само че също няма партида там.

Междувременно въпросният апартамент в столичния кв. " Люлин " е продаден, а партидата остава на името на смолянския Стефан. Обяснили му, че му е трансферирана служебно.

" Всичко с партидата е станало в " Топлофикация ". Явно са взели от ЕСГРАОН моето ЕГН. Оказа се, че 30 индивида в България сме с идентични три имена. И аз съм " късметлията ", допуска Иванов.

Той е инженер-химик, работил е главно в Смолян. Последните години преди да се пенсионира е живял чартърен и при другари в София, само че в жилища, където не са се отоплявали на парно. Извадил е документи за адресите им и ги е приложил към делото, което ще води.

" Разходите, които съм направил за път, документи и юристи, към този момент са съвсем колкото е общият дълг, само че ще се боря до дъно ", решен е инженерът.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР