30 851 броя дрехи, маратонки и чанти с логото на

...
30 851 броя дрехи, маратонки и чанти с логото на
Коментари Харесай

Над 30 хил. дрехи, чанти и маратонки менте спипаха митничари

30 851 броя облекла, маратонки и чанти с логото на разнообразни предпазени търговски марки задържаха митнически чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост 2 Видин - Калафат.

На 23.08.2022 година, към 03:30 часа, в региона на граничния пункт митнически инспектори стопират за щателна митническа инспекция две товарни композиции на една и съща компания. Единият камион е пътувал от Турция за Германия, а другият - от Турция за Белгия.

По документи с транспортните средства се транспортират текстилни произведения. След отварянето на денковете от двата камиона митническите чиновници установяват съществуването на голям брой облекла, маратонки, чанти и етикети за тях с графични изображения, надписи и лога на световноизвестни търговски марки. Общият брой на откритите продукти е 30 851 броя, от които 24 202 в първия камион и 6649 броя във втория.



Стоките са арестувани заради зародило подозрение, че се транспортират в нарушаване на Регламент (ЕС) № 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. Предстои притежателите на комерсиалните марки да бъдат известени за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР