3 стаи, 40 квадратни метра и невероятна гледка - всичко

...
3 стаи, 40 квадратни метра и невероятна гледка - всичко
Коментари Харесай

Семейство живее в къща на дърво

3 стаи, 40 квадратни метра и невероятна панорама - всичко това на височина 5 метра над земята, в короната на превъзходен дъб. Това не е сцена от филм, а домът на немско семейство, осъществило детската си фантазия - къща на дърво.

В дома на Силвия и Ханс Маасен води дървена стълба. Къщата е на две равнища. Има спалня с изумителна панорама, хол, най-малко 2 кътчета с комфортни кресла за четене и съзерцаване, санитарни пространства. Този лукс е сврян в короната на 120 - годишен дъб. Дървото е част от структурата и интериора на жилището.

" Влизам в стаята и се оставям да бъда въодушевена. В множеството случаи виждам мебелите инцидентно и си споделям - това ще пасне отлично на стаята ", споделя Силвия Маасен.

Дървената хижа е добре изолирана и може да се употребява през цялата година. Няма пряк достъп до питейна вода, само че притежателите са намерили различно решение.

" Доволни сме. Живеем в провинцията, без напрежението на огромния град като Дюселдорф, от където съм. Върнахме контрола над живота си с помощта на този дребен парадайс ", споделя Ханс Маасен.

В ход е градеж на втора къща на дърво. Идеята на Силвия и Ханс е да създадат още няколко, и градината им, която е няколко десетки декара, да се трансформира в населено място за отдих за фенове на природата и ексцентричните хрумвания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР