3 слънчев ден – свързан е с Висшата Справедливост, с

...
3 слънчев ден – свързан е с Висшата Справедливост, с
Коментари Харесай

Слънчев календар – четвъртък – 18.11.2021

3 безоблачен ден – обвързван е с Висшата Справедливост, с откриване на Божественото и креативното начало в себе си, предпазване на светините.

Тотем на деня е слон, символизиращ голям капацитет, вяра и опора.

Енергията на този ден е сродна с тази от предния ден. Може да ви осенят неочаквани огряния или да извършите креативен открития. Приветстват се всички креативен инициативи.

Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Силата на словото доближава своя пик. Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.

Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете признателни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари, получени през днешния ден се смятат за благи и е добре да се икономисват.

Да не се вършат недомислени разноски. Обезателно съблюдавайте добра просвета на другарство, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с дейностите си. Не бива да се сквернослови. Мъжете не трябва да заобикалят съпругите си в този ден и обезателно да не им изневеряват.

Лошо е да забравите нещо у дома заради заплеснатост. Постарайте се нищо да не губите през днешния ден. Не губете времето си в празни диалози и вървене по посетители. Пазете гласа си. Всяка загуба в този момент се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предизвестява за наближаваща болест, заплаха. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички интервенции на тялото. Не би трябвало да се пие вино. Не се предлага нищо да се купува. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда.

Диета - Пригответе храната собственоръчно, изключително печива – баница, самун, козунак. Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмносини, тъмночервени и вишневи цветове. Да се заобикаля жълто-зеленото. Препоръчват се бижута от ахат.

Знамения – Ако се разсъните от лай на куче или на открито срещнете куче, което даже да ви лае, това е знак за благополучие и благоденствие.

Лошо е, в случай че се обърне чадърът ви или го отнесе вятърът.

Да намерите кожена или дървена движимост – знак за благополучие.

Хубаво е, в случай че през целия ден ви се върти в мозъка някоя ария.

Сънища – Добре е да видите съответни сънища, да знаете къде отивате и какво вършиме. Хубаво е на сън да приготвяте храна - знак за материално благоденствие. Да видите пари насън е знак за беднотия, машинация.

Числа на деня – 16, 62, 73
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР