3. Престанете да бъркате богатството със създаването на впечатление за

...
3. Престанете да бъркате богатството със създаването на впечатление за
Коментари Харесай

Станете Магнит За Парите! 20 Трика За Успех И Увеличаване На Богатството

3. Престанете да бъркате благосъстоянието със основаването на усещане за благосъстояние

Вижте бюджета си и елиминирайте несъществените разноски. СПА процедурите, скъпите заведения за хранене, извършването на покупки в първокласни магазини и неизползваните карти за фитнес са остатък, който може да саботира финансовото ви здраве.

4. Сменете плейлистата си

Когато работите, би трябвало да научавате и да трупате колкото се може повече познания, без значение дали те са свързани с бизнеса ви или не. Слушайте аудиокниги и подкастове, до момента в който шофирате, вземате си душ и чистите къщата си. Ще откриете, че това успокоява тъкмо толкоз, колкото гледането на филм в края на деня, само че ще получите добра подготовка за мозъка.

5. Спечелете пари от гениите си

Ако имате неповторимо умеене, можете да създадете бизнес на основата на гениите си. Дали сте кадърен програмист с визия за основаване и развиване на компания или имате неповторим жанр и желаете да създадете лична линия артикули, използвайте гениите, пристрастеностите и качествата си, с цел да спечелите пари.

6. Вземете си наставник

Джеймс Уилкинсън, изпълнителен шеф и президент на Pamco Machine Works в Калифорния, предлага „ да откриете сполучлив човек в промишлеността ви и да поискате съвет от него “. „ Бъдете дръзки, като напишете имейл или се обадите непосредствено. Помолете ги да ви оказват помощ да разрешите съответен проблем, да ви дадат общ съвет или да станат ваш наставник “, поучава Уилкинсън.

7. Пийте вода

Най-простата нужда в живота може да усили благосъстоянието ви. Ако ограничите содата, кафето и други скъпи и нездравословни питиета и вместо това се придържате към водата, зъбите ви ще станат по-здрави и това ще ви спести парите за ортодонт. Освен това безпокойството ви ще се облекчи, спестявайки ви пари за медикаменти и терапия, а мозъкът ви ще стане по-здрав и по-ефективен.

8. Давайте повече

Не правете грешката да мислите, че алчността е равносилна на напредък и че триумфът би трябвало да пристигна за сметка на останалите. Помагайте на хората, като им давате от времето си, изслушвате ги и проявявате благотворителност. Споделяйте на драго сърце триумфа си с хората. Ще създадете повече пътища за триумф, като спечелите съдружници, а не врагове.

9. Спрете с желанията, вместо това си поставяйте цели

Богатите хора не разрешават триумфът им да се основава на очаквания. Те работят крепко за постигането на ясно избрани цели. Поставете си цели за идната седмица, месец, шест месеца и по-късно. Определете задачите си и очертайте дребните стъпки, които би трябвало да предприемете, с цел да ги постигнете. Добрата календарна система е от изгода.

10. Приспособявайте се, до момента в който преследвате задачите си

Макар да е значимо да сте ангажирани с плана си, също толкоз належащо е да можете да определите по кое време да приспособите проекта или даже да измененията крайната цел. Ако разработвате приложение и стартирате да виждате нужда от смяна, променете насоката, не се опасявайте да променяте фокуса, в случай че това ще значи дълготраен триумф.

11. Изчистете безполезната информация и освободете повече пространство в мозъка си

Известно количество безпорядък е възможно при „ креативните мозъци “, само че в даден миг безполезните данни стартират да ви разсейват, без значение дали го осъзнавате или не. Изчистите главното си работно пространство, с цел да имате място за мислите си. Ще се изненадате какъв брой по-продуктивни можете да станете в почистена стая.

12. Шофирайте по-малко

Намаляването на шофирането ще ви спести пари за бензин, поддръжка на колата и евентуални произшествия. Разходката пешком или карането на колело могат да подобрят мозъчната активност, като забавят остаряването на клетките, подобрят паметта и облекчат тревогата.

13. Определете потребностите и измислете решения

Ако в миналото сте си мислели: „ Иска ми се да имаше артикул, който да можеше... “, започнете да мислите по какъв начин да превърнете концепциите в действителност. Ако определите потребността, други хора могат да вложат пари за намирането на решение на същия проблем.

14. Приемайте рецензии

Не бъдете прекомерно горди да приемате съвет или рецензия. Невинаги е прелестно да чувате рецензии, само че не се обезкуражавайте от тях, учете се от рецензиите, а напредъкът ще ви накара да се почувствате ужасно. Използвайте рецензиите, с цел да ви стимулират да усъвършенствате още повече своя бизнес модел.

15. Задавайте въпроси

Богатите хора са тласкани от желанието да учат и да порастват. Чрез задаването на доста въпроси можете да се поучите от грешките и опита на другите хора, да се сдобиете със познания във вашата област и да създадете мощни връзки с хората.

16. Престанете да обвинявате неприятния си шанс за неуспехите

Ако не можете да се възползвате от триумфите си, би трябвало да започнете да се възползвате от неуспехите си. Успехът е повече положение на мозъка, в сравнение с статус.

17. Блокирайте времето си

Макар че обществените медии могат да са потребни в основаването на контакт сред хората, информирането, забавляването, множеството консуматори прекомерно постоянно се разсейват. Между съблазнителните заглавия, подканващи към кликване, занимателните видеа, статусите на приятелите и онлайн игрите е чудно по кое време хората намират време за работа. Създайте си таймер или блокирайте на компютъра си уеб страниците, с които си губите най-голяма част от времето. Умът ви ще се проясни и ще имате повече време да се концентрирайте върху значимите неща.

18. Признайте, че жънете това, което сте посяли

Мислете за мозъка си като за житна равнища. Ако само жънете творчество и триумф, равнищата ви скоро ще се пресуши, а почвата й ще стане неплодородна. Дайте си време да пожънете семената на триумфа, като почивате и мислите.

19. Вложете парите си в работа

Работите крепко, тъй че това би трябвало да се отнася и за парите ви. Накарайте парите ви да проработят за вас, като инвестирате на борсата, във взаимни фодове, недвижими парцели или други принадлежности, които могат да ви оказват помощ да създадете благосъстояние. Ако вие и парите ви работят едновременно, можете да спечелите пари още по-бързо.

20. Свържете се с други сполучливи хора

Общуването с сполучливи хора е прелестен метод да предприемете стъпки към основаването на благосъстояние. Завързването на връзки с авторитетни хора може да ви помогне да достигнете до повече клиенти. Освен това можете да научите за благосъстоянието и бизнеса от потвърдени експерти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР