3 пъти повече от миналата година са отборите във Варненска

...
3 пъти повече от миналата година са отборите във Варненска
Коментари Харесай

Мартин Балулов: В БФС са на стендбай, свили са ушите и чакат

3 пъти повече от предходната година са тимовете във Варненска област, които са се подписали за нов избирателен конгрес. Това разкри в изявление за Дарик радио и dsportпрезидентът на Черно море Мания Мартин Балулов, който е част работната група във Варна за въпросната подписка. Според него управлението на БФС са пасажери, " свили са ушите и чакат ", и вършат опити за " някакви предсмъртни финтове ".
" От щаба на Бербатов се свързаха с няколко футболни деятели във Варна, които през годините още първоначално за подписката на Порточанов, след това и за първата подписка за конгрес предходната година, сме помагали.. Ако за първия конгрес бяхме събрали 5-6 тима единствено от Варна, без Добрич Шумен и т.н, в този момент събрахме 15 тима. Днес на Изпълком чакаме да кажат дали ще има избирателен конгрес. Това, което виждам на локално равнище е, че тимовете, които се престрашиха да разпишат са 3 пъти повече и доста такива има, които ги е боязън, само че мълчешком декларират, че ще поддържат Бербатов. Промяната идва. Тя няма по какъв начин да бъде спряна. Сегашното управление на футболния съюз не може да одобри, че са пасажери. Опитват се само да вършат някакви предсмъртни финтове, нещо отново да изманипулират, само че какъв брой ще отсрочват?...Навсякъде тимовете са повече от предния път. Даже сега доколкото аз знам, нали одобриха 170 ли, какъв брой нови членове, и от тях има доста, които са се разписали. Достатъчно подписи са събрани. Просто ми е любопитно през днешния ден Изпълкомът с каква хватка ще излезе. Подписите са задоволително. Те са нотариално подписани. Макар, че от БФС започнаха да звънят по тимове " ела тук, отдръпна си подписа ". Цирковете им са ясни, само че генерално хората не им се връзват.
..Нещата изначално във БФС са на стендбай и всеки се ослушва и чака нещо да се случи. както преди избори. Всеки стои, свил ушите и чака.Давам образец по какъв начин се работи с футзала във футболния съюз. В последните 4 години 3 пъти първенец е Варна сити. Хората са си подали документите, с цел да станат членове на футболния съюз, с цел да бъдат уважавани, техният глас да се чува и така нататък На опорочения предходната година конгрес не бяха признати за непрекъснат член. Как смятате, че се усещат ръководителите на Варна сити, тимът, който игра в Шампионска лига това лято? В Швейцария вървяха хората, парите си дават. И най-после одобряваме село от " крива паланка ", да не загатвам и другите китни села, тъй като са комфортни на футболния съюз, а първенецът по футзал, с бюджет и организация, го няма. И като се обадиха във футболния съюз да питат " Ние за какво не сме признати " отговорът беше " Не знам, нямам визия. " Георги Мирчев Пламен хаджийски " Не знам...не мога да кажа ". Няма никакви правила. Няма наредба кои се одобряват, кои не се одобряват. Трябва да има смяна ", сподели Балулов, които приказва и за проблемите в родния футзал.

Цялото изявление можете да чуете в приложения звуков файл.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР