3 лунен ден 07:50 часа на 17 април до 08:26

...
3 лунен ден 07:50 часа на 17 април до 08:26
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 17 април 2018 година

3 лунен ден 07:50 часа на 17 април до 08:26 часа на 18 април

Време за дейности!

Пасивността в този ден не е предложена.

Денят е удобен за централизация на сила, физически извършения и водни практики.

Вътрешната мощ на вашия организъм е доста мощна.
Днешният ден демонстрира една непредвидима бърза и внезапна сила, която може да бъде на всички места към нас и да ни изненадва с всевъзможни обстановки. Но все пак, денят е ориентиран към задоволство на своите потребности и стремежи. Ще желаеме да си създадем наслаждение, комфорт и уют, само че и мекотата и топлината ще я търсим на всички места.

Всичко, което е обвързвано с красивото, изящното и с изкуството, ще е водещо за някои от нас през днешния ден.

Нека се постараем да намерим равновесието, да намерим взаимоотношението с хората, и дано да не бъдем толкоз напористи, толкоз гневни и гневни с хората, тъй като това може да сътвори доста неприятни обстановки.

Вчерашното новолунието ни дава опция, да стартираме нов стадий в живота си, нов старт във всички наши дейности, в задачите и проектите ни.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Да не се прaвят интервенции на хранопровода. Добро време за зачатие.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР