3-ия кръг на efbet Лига ще приключи с двубоя между

...
3-ия кръг на efbet Лига ще приключи с двубоя между
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда са готови за първа победа

3-ия кръг на efbet Лига ще завърши с дуела сред и от 21:00 часа на националния стадион. И двата отбора започнаха сезона с по две равенства и към този момент нямат самообладание да запишат първи триумф. Новаците от столицата направиха 2:2 с, а по-късно отмъкнаха точка при гостуването си на. Арда пък изпусна задатък от два гола против и най-после трагично стигна до 3:3, а преди седмица надигра, само че мачът приключи 1:1.

Наставникът на домакините няма съществени кадрови проблеми. С травма продължава да е голмайсторът от предишния сезон, само че в офанзива отборът разполага с неостаряващия, а зад него ще работят, и. Новото попълнение Ивайло Чочев още не е подготвен за игра и дебютът му може да се чака след към месец.

и са под въпрос за Арда. Двамата не се появиха в игра против Левски и е по-вероятно да пропуснат и днешния мач. Бившият национал обаче се завърна на терена след дълготрайно неявяване и през днешния ден още веднъж ще играе, само че не от първата минута. още веднъж ще гласоподава доверие в предни позиции на, и, които ловко употребяват бързината си и могат да основат доста проблеми на отбраната на домакините.

Любопитното е, че Арда е единственият отбор от настоящия състав на елитната ни дивизия, против който Мартин Камбуров не се е разписвал. През предишния сезон той пропусна дузпа против този противник с екипа на Берое.

Срещу някогашния си отбор ще се изправи централният бранител. През 2019 година той изигра единствено 2 мача за тима от Кърджали, след което подписа с ЦСКА 1948.

Спас Делев ще се опита да прекъсне головата си суша, която продължава към този момент близо година. Той вкара за последно на 30 август предходната година при триумфа ан Арда с 3:2 против в София.

efbet Лига - 3 кръг:

ЦСКА 1948 - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; С. Александров, Д. Пиргов, В. Василев, Атанасов; Климентов, Юсеин; Д. Младенов, Шопов, Г. Иванов; М. Камбуров
Старши треньр: К. Балъков
АРДА (3-4-3): Симеонов; М. Стоев, П. Крумов, Ганчев; Д. Лозев, Р. Руменов, Мартинов, Леони; С. Ковачев, С. Делев, И. Коконов
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 21:00 часа

efbet Лига 3 кръг, понеделник 24 август  ЦСКА 1948 21:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР