3 интелигентни хода за инвестиране в злато, които да направите точно сега

...
Златото винаги е било сравнително безопасна и надеждна инвестиция. Но
Коментари Харесай

Златото винаги е било сравнително безопасна и надеждна инвестиция. Но с инфлацията, която се връща отново през лятото и няма признаци за облекчение с лихвените проценти, повече хора се обръщат към златото сега, отколкото са го правили от години. Лесно е да се разбере защо. Златото често се счита за защита срещу инфлацията и ефективен начин да поддържате инвестициите си на повърхността, когато фондовият пазар е неравномерен и покупателната способност на долара е ерозирала.

Като се каже всичко, златото е като всяка друга инвестиция в че трябва да сте умни в подхода си. За да бъде наистина ефективен, особено в днешната икономика, настоящите инвеститори и тези, които обмислят лъскавия метал, трябва да направят определени стъпки точно сега.

Започнете с заявка за безплатен комплект за инвеститори тук, за да научите повече за тази уникална възможност.

3 интелигентни хода за инвестиране в злато, които да направите точно сега

Ето три хода както опитните инвеститори в злато, така и начинаещите трябва да направят сега.

Прегледайте всичките си опции

Златото често се смята за нещо, което купувате чрез лъскави кюлчета и монети. И докато това може да е достатъчно за някои, това не е единственият начин да инвестирате в благородния метал. Мнозина биха се възползвали от отварянето на златна IRA, например. Други, междувременно, може да искат да преследват борсово търгуван фонд за злато (ETF) или, ако сте уверени в икономическите си прогнози, може да искате да започнете със златни фючърси. Ако се интересувате от злато, вероятно има (лъскава) пътека напред за вас. Така че, независимо дали сте инвестирали в злато от години или тепърва започвате, никога не пречи да прегледате всичките си възможности, за да сте сигурни, че сте инвестирали в най-добрия вид за вашите цели.

Научете повече с безплатен златен комплект IRA днес.

Не инвестирайте прекалено (или под)

Златото трябва да е начин да защитите вашите текущи инвестиции, като помагате да запазите стойността на портфейла си висока, когато други активи се провалят. Това обаче не е интелигентен или надежден начин да увеличите доходите си (за това са акциите и облигациите). Съответно, инвеститорите трябва да се уверят, че разпределят правилната част от портфолиото си за злато, като внимават да не се намесят твърде много (или да не бъдат намесени достатъчно). Въпреки че правилната сума за инвестиране в злато е специфична за всеки отделен човек, повечето експерти препоръчват да ограничите златната част от портфолиото си до максимум 10%. Това ще подобри шансовете ви да спечелите всички предимства на златото, без да натоварвате излишно портфолиото си.

Говорете с професионалист

Златото, колкото и полезно да е за портфолиото ви, просто не не е толкова известен като някои други видове инвестиции. Това не означава, че все още не може да бъде ценно. Но това означава, че може да се нуждаете от помощ, за да си струва. Затова помислете да говорите с финансов съветник, който може да ви преведе през процеса. Има и множество компании, инвестиращи в злато, които имат експерти в персонала, които могат да отговорят на вашите въпроси. И не се страхувайте да говорите с онези хора, които познавате и които вече са инвестирали в злато. Те могат да осигурят някои плюсове и минуси и червени знамена, които да търсите, за да увеличите максимално инвестициите си.

Започнете тук сега!

Долната линия

Това е винаги е добра идея да обърнете голямо внимание на вашите спестявания и инвестиции, но особено сега. С все още високата инфлация инвеститорите трябва да бъдат разумни относно това къде влагат парите си. Златото може да помогне! Но за да извлечете максимума от връщането - и да защитите това, което вече имате - ще искате да подходите към благородния метал по интелигентен начин. Така че проучете всички ваши потенциални опции за инвестиране в злато, за да сте сигурни, че попадате в правилната. И дръжте златната част от портфолиото си ограничена до експертни предложения. И накрая, не се страхувайте да говорите с финансов съветник или златен професионалист, който може по-добре да ви насочи през процеса и към успешна инвестиция.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР