3 хиляди лева глоба получи пловдивчани след серия от нарушения

...
3 хиляди лева глоба получи пловдивчани след серия от нарушения
Коментари Харесай

Пишлигар с раздрънкан Мерцедес си спретна дрифт и гонка в Пловдив, но...

3 хиляди лв. санкция получи пловдивчани след серия от нарушавания на пътя. Той си спретнал гонка с полицията след дрифт по един от натоварените булеварди в Пловдив, оповестява.

На 23 юни, младежът бил с леката си кола мерцедес Ц 180. Той се движил по моста на Панаира, само че приближавайки кръговото на Водната палата подал газ, дръпнал ръчната спирачка и колата почнала да занася. С пищежи на гуми, дрифтирайки, колата описала цялото кръгово кръстовище. Районът бил опушен и огласен от мощния тон на изпилени гуми.

Няколко метра след трасето за дрифт, бил позициониран патрул на Пътна полиция. Униформените забелязали изцепката на лидера и тръгнали след него. След къса гонка, младежът е бил настигнат и спрян. Съставен бил акт за осъществени две закононарушения.

След законовия интервал било формирано наказателното разпореждане, в което била вписана глобата – 3 хиляди лв. санкция и лишаване на книжката за 12 месеца.

Младежът незабавно отнесъл наказването си до съда. Той обжалвал пред магистратите постановлението си с причините, че същото е незаконообразно и погрешно.

В последна сметка Районен съд поряза мераците на младежа да отърве глобата. Наказанието бе доказано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР