3-годишното дете, което загина при пожар в Русе вчера, е

...
3-годишното дете, което загина при пожар в Русе вчера, е
Коментари Харесай

3-годишното дете, което загина при пожар в Русе, е било оставено само в апартамента

3-годишното дете, което почина при пожар в Русе през вчерашния ден, е било оставено единствено в жилището. Инцидентът стана през вчерашния ден в около 15:30 часа в жилище на втори етаж в блок 305 в квартал „ Чародейка “. 

В хода на работата по преодоляване на пожара от чиновниците на Пожарната работа е евакуирано 3-годишно момче, което е било в жилището единствено. То е отведено за оказване на незабавна здравна помощ в болница, само че след това е получена информация, че е умряло.

Към момента на пожара майката не е открита в жилището. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи и е осъществен оглед. Започнато е следствие по случая, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР).

Майката на умрялото дете, 35-годишна жена от Русе, е била открита от чиновниците на Второ районно управление (на МВР) нощес към 18:00 часа. В нея служителите на реда са разкрили полиетиленов плик с кафяво прахообразно вещество с тегло от към 1 грам. Направен полеви наркотест на веществото е реагирал позитивно на хероин, съобщи Дарик.

Случаят е документиран и е стартирано бързо произвеждане. Работата по двете производства продължава под надзора и управлението на Окръжна прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР