3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която

...
3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която
Коментари Харесай

Гнусно: Пловдивска проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря

3-годишно момиченце ставало очевидец на оргиите на майка си, която си изкарвала хляба с проституция в центъра на Пловдив. За казуса се е оплакала съседка на дамата пред Plovdiv24.bg.
"С интерес прочетох публикацията, в която господин Рогачев декларира, че интензивно ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи - да, само че ние - съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията продажница, вървим до всички инстанции и отвред ни се споделя, че закон за проституцията няма ", е написала дамата.
В писмото си споделя по какъв начин жрицата на любовта имала тригодишно момиченце, което непрекъснато участвало на оргиите на майка си.
Това карало съседите от постройката да се обаждат неведнъж в полицията.
"Въпросната жена непрестанно пуска разгласи с цената си, известно е в кой (уж нелегален) обществен дом практикува специалността си и детето е непрекъснато с нея ", написала още възмутената съседка.
Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по какъв брой мъже приема проститутката в дома си и съгласно тях броя достигала 10-15 индивида дневно.
С пловдивската медия по телефона се свърза и друга жена, която живее на улица "11-ти август " 6 и се оплака от същата продажница, с която живеят в една постройка. Тя съобщи, че скандалната майка се споделя Георгия Петрова и удостовери думите на другата читателка.
Сигналът е подаден в полицията.
Началникът на Четвърто районно ръководство подсигурява, че ще се извърши инспекция и ще се вземат незабавни ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР