3-годишно момиченце изчезна, след като баща й я наказа да

...
3-годишно момиченце изчезна, след като баща й я наказа да
Коментари Харесай

Злодей измисли ужасно наказание за 3-годишната си дъщеря, кошмарът приключи със смъртта на детето

3-годишно момиченце изчезна, откакто татко й я наказа да излезе на открито, тъй като отказала да си изпие млякото. Полицията я търсеше в продължение на 3 седмици и най-после откри тяло, което най-вероятно е нейното, написа Mirror. Шерин Матеус била забелязана последно към 15.00 часа в събота, 7 октомври. Полицията в Ричардсън, Тексас, имали терзания, че някой е отвлякъл дребното момиче.

Когато почнало следствието, офицерите арестували татко й Уесли Матюс, на 37 години. Той споделил на полицията, че предиздвикал Шерин да стои до едно дърво отвън дома им, тъй като отказвала да си допие млякото. След 15 минути, когато той отишъл да я види, Шерин към този момент била изчезнала.



Две седмици по-късно полицията откри тяло на дете, на по-малко от километър от мястото, където Шерин стояла осъдена. Официалната идентификация към момента следва, само че за жалост се счита, че трупът принадлежи на дребното момиче. Причината за гибелта към момента следва да бъде разпозната.

Матеус е упрекнат в застрашаване на детето и излиза под гаранция в очакване на идващия му правосъден развой. Откриването на тялото на детето може да докара и до спомагателни обвинявания.

Междувременно локалните служби за протекция на детето взеха 4-годишната сестра на Шерин и тя към този момент не може да живее в дома им.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР