3-годишно дете пострада на връх Нова година, след като хванало

...
3-годишно дете пострада на връх Нова година, след като хванало
Коментари Харесай

С два ампутирани пръста е 3-годишното дете, след като пиратка гръмна в ръката му

3-годишно дете пострада на връх Нова година, откакто хванало пиратка, която гръмнала в ръката му. Вследствие на това се наложило да бъдат ампутирани два пръста на дясната му ръка. След случая родителите на детето незабавно са го закарали в незабавния център в Сандански, където е спряно кръвотечението и медиците са решили, че момчето би трябвало да бъде закарано в " Пирогов ".

Д-р Анил Бояпати посъветва дребни деца да нямат достъп до пиротехника.

" Доведоха детето в незабавния център с кървяща рана и съвсем изчезнали пръсти. Ние трябваше да реагираме незабавно, с цел да спрем кръвотечението, да успокоим родителите и самото дете. Веднага по-късно по неотложност направихме фотография ", сподели доктор Анил Бояпати, завеждащ доктор ФСМП - Сандански.

Според лекарите в незабавния център в Сандански има късмет пръстите на детето да се възстановят и то да върне функционалността на ръката си.

В " Пирогов " е направена една незабавна интервенция на момчето, само че към този момент лекарите не се ангажират с съответни прогнози, защото предстоят още доста интервенции, които ще бъдат правени по преценка на медиците в " Пирогов ".

Вижте още в директното включване на Владислава Миланова.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР