3-годишно дете от София е с ампутирани два пръста и

...
3-годишно дете от София е с ампутирани два пръста и
Коментари Харесай

3-годишно дете остана без два пръста заради инцидент с пиратка в Сандански

3-годишно дете от София е с ампутирани два пръста и разкъсно-контузна рана на дясната ръка поради случай с пиратка в Сандански. Инцидентът е станал в следствие от приложимост на пиротехнически средства от двама мъже на 40 и 44 години, оповестява БНР, като се базира на информация от Министерство на вътрешните работи.

Момченцето е настанено в Спешния център в Сандански часове преди настъпването на Нова година. Полицията е открила, че случаят е станал към 14:20 часа на 31 декември 2023 година в региона на животинския пазар в града. Детето е превозено за лекуване в столицата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Българска национална телевизия пък оповестява за 9-годишно дете, потърпевшо при случай с фойерверк в Бургас в Новогодишната нощ. Детето е получило леко изгаряне. Раната му е обработена и то е освободено за домашно лекуване.

В последния ден на предходната година и на 1 януари 2024 година през Спешното поделение на МБАЛ-Бургас са минали 160 души. 46 деца са прегледани в педиатричния кабинет със признаци на присъщите за сезона вирусни болести. От 23 декември 2023 година до първия работен ден на 2024 година през болничното заведение са минали общо 949 души, измежду които 310 деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР