3-годишният Стилиан Шопов е издъхнал миналия ден, след като паднал

...
3-годишният Стилиан Шопов е издъхнал миналия ден, след като паднал
Коментари Харесай

3-годишно момченце загина след падане от втория етаж на апартамент в Плевен

3-годишният Стилиан Шопов е умрял предишния ден, откакто паднал през отворен прозорец на апартамент

Трагедията се разиграла в Плевен. Тежката вест обаче беше обявена от близки на почерненото семейство от карловското село Розино, от където е бащата Иван, заяви

Майката Нина отишла с момченцето си, което било в детска количка, в апартамент на стара жена, за която се грижила. Тя отключила входната врата и пуснала детето вътре, до момента в който прибира количката. Попитала лежащо болната бабичка по какъв начин е. В този миг ужасени съседки звъннали на звънеца и споделили, че Стилиан е паднал от втория етаж. Веднага била извикана Спешна помощ, само че за жалост момченцето издъхнало в болница.

Предният ден майката, която била в жилището на бабата, оставила поради жегите отворен прозорец в прилежаща стая. Под прозореца имало легло, Стилиан се качил на него, бутнал комарника и полетял надолу.

Драмата е цялостна. Родители, близки и познати са в потрес. Разказаха пред медията, че момченцето било родено преди повече от три години в Англия, когато майката била едвам в 6-я месец на бременността. Тогава го избавили. Стилиан растял красиво, буйно и игриво момченце.

Майката има още две деца от предходен брак, Стилиан е само дете на Иван. Приятели на Нина и Иван споделят със сълзи на очи, че на 1 август момченцето е щяло да навърши 4 години. Стилиан бил доста чакано дете, бил обичан и прелестно гледан от родителите си.

Вчера на гробищния парк в Розино да изпратят дребната жертва са се събрали доста хора.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР