3-годишната Никол, която четири дни след раждането си бе пребита

...
3-годишната Никол, която четири дни след раждането си бе пребита
Коментари Харесай

3-годишната Никол, пребита от акушерката Ковачева, е отключила епилепсия

3-годишната Никол, която четири дни след раждането си бе пребита от акушерката Емилия Ковачева , е отключила епилепсия поради нанесените контузии.

Това описаха родителите на момиченцето – Румен и Станислава Димитрови .
Родителите на дребната Никол: Възрастен човек с нейните контузии не би оживял Акушерката Емилия Ковачева била "нагла " и "желязна " по време на процеса
Днес те участваха в Софийския градски съд на съвещание, на което Ковачева изиска мярката й домакински арест да бъде сменена с по-лека. Съдът обаче не почете желанието й.

Септември 2017 година магистрати осъдиха акушерката на 18 години „ отнемане от свобода” за опита за ликвидиране на новородената Никол през април 2015 година
18 години затвор за акушерката Емилия Ковачева Тя беше съдена за опит за ликвидиране на новородено
По закон Ковачева би трябвало да бъде в ареста, защото присъдата ѝ е над 10 години. Макар и това да е единствено на първа инстанция. Тя обаче е останала под домакински арест поради болести и неналичието на претекстове за присъдата ѝ към този момент осми месец.

Родителите желаят още по-сурово наказване за акушерката и ще апелират присъдата. Забавянето на претекстовете обаче стопира този развой. Обещанието е, че още идните дни претекстовете ще са налице.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР