3-годишната Лейла Дейвис от Грейт Блейкхам, Съфолк, Англия, живее с

...
3-годишната Лейла Дейвис от Грейт Блейкхам, Съфолк, Англия, живее с
Коментари Харесай

Как живее 3-годишно момиченце със синдром на разрошената коса СНИМКИ

3-годишната Лейла Дейвис от Грейт Блейкхам, Съфолк, Англия, живее с рядкото заболяване „ синдром на неразресващата се коса “ (FHS). Заради тази специфичност момиченцето в детската градина е наричано шеговито „ Пухкавелка “, а също по този начин е сравнявано с Борис Джонсън и Алберт Айнщайн.

Лейла има къдрави и сухи кичури, които не се разресват. Специалистите изясняват, че синдромът, с който е диагностицирана, нормално се развива в ранна детска възраст, най-често преди тригодишна възраст, само че може да се появи и доста по-късно, пише The Mirror.

" Приятелите от детската градина я назовават ​​ " Пухкавелка ", тъй като в класа има още едно момиче, също на име Лейла. Другите деца не се отнасят отрицателно към нея, а самата тя не е срамежлива и елементарно поддържа връзка с всички ", споделя 30-годишният остарялата Шарлот Дейвис, майката на момичето.

Въпреки всичко Лейла остава радостна и дейна, обича да пее и да танцува балет. Родителите постоянно приказват за живота на щерка си в Instagram, където хора от цялостен ​​свят й се възхищават.

Шарлот обаче в действителност не харесва, когато непознати стартират да пипат косата на щерка й без позволение.

„ Хората наподобява мислят, че това е обикновено, тъй че би трябвало да я инструктирам да не разрешава на непознати да се приближават до нея без позволение. Лейла е единствено на три години и аз се пробвам да не я тревожа “, споделя майката.
 Синдром на несресана коса, диагноза, болест, деца, Англия, фотография, аномалии Въпреки всичко Лейла остава радостна и дейна, обича да пее и да танцува балет. Снимка: Instagram  Синдром на несресана коса, диагноза, болест, деца, Англия, фотография, аномалии
Жената в действителност се надява, че с времето косата на щерка й ще стане малко по-дълга, с цел да може един ден да я прибере на опашка.

" Сега към този момент можем да сплитаме косите си, само че не го вършим доста постоянно, тъй като кичурите са нежни и се чупят елементарно. Лейла към този момент е достигнала възрастта, когато стартира да се съмнява в някои неща, да вземем за пример желае да си прави прическа всеки ден и пита за какво съм срещу ". Трябва да обясня, че косата й не е като на другите, а специфична. Вярвам, че задачата на майката е да приготви детето си за всяка обстановка, тъй че се надявам, че в бъдеще тя ще си намерения, че това е готино, тъкмо като мен “, прибавя Шарлот.
 Синдром на несресана коса, диагноза, болест, деца, Англия, фотография, аномалии Лейла Дейвис със фамилията си. Снимка: Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР