3 години тези над мен ремонтират денонощно, а една дребничка

...
3 години тези над мен ремонтират денонощно, а една дребничка
Коментари Харесай

Гала във война със съседите си

„ 3 години тези над мен ремонтират непрекъснато, а една дребничка – тя ще се познае, не ме поздравява ”, оплака се русокоската. Водещата на „ На кафе “ Гала е в тежки връзки с част от съседите си, стана ясно от нейно изенадващо признание. В сряда сутринта 54-годишната русокоска се оплака в ефир от отношението им към нея.

„ Тези над мен от 3 години непрекъснато вършат ремонт. Не стопираха да хлопат. Няма събота, няма неделя за тях – непрестанно нещо вършат. Направо не се издъра! “, нахока ги Гала. На всичкото от горната страна тропали и в часовете сред 14 и 16, когато следва да не се правят ремонтни действия.

След това плевенчанката се ожали и от своя съседка, която надменно я подминавала без да я поздрави. „ Тя ще се сети коя е, една такава, дребничка. Аз виждам да съм общителна, с цел да не ме намерения за някоя надменна жена. Казвам й: „ Добър ден! “, а тя през зъби ми просъсква едно „ Здравей “. Не знам с какво я нервирам. Има две деца. Аз съм възпитала Мари постоянно да поздравява хората, да е учтива, да споделя „ Благодаря “ и „ Извинете “, само че хората са разнообразни “, чудеше се водещата, писа Телеграф. Останалите панелисти в предаването показаха опасенията си, че след тези нейни самопризнания връзките с комшиите й ще станат още по-критични, само че водещата съобщи, че това въобще не я вълнува. „ Ами такава е истината, скърбя! ”, отсече тя.

Отношението на съседите на Гала към нея обаче по никакъв начин не било инцидентно . Самата тя дразнела останалите живущи в блока на столичния бул. „ България “ с държанието си. След като щерка й Мари се изнесе от у дома и заживя със сина на нейната приятелка Джуджи в друго жилище, Гала остана там единствено с половинката си Стефан. Комшиите им обаче намирали двамата за прекомерно високомерни парвенюта, парадиращи с висок стандарт на живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР