3 дни трайност имат гаджетата на Мис България. Това твърди

...
3 дни трайност имат гаджетата на Мис България. Това твърди
Коментари Харесай

Венцислава Тафкова: Гаджетата на Мис България траят само 3 дни!


3 дни продължителност имат гаджетата на Мис България . Това твърди носителката на короната за 2020 година Венцислава Тафкова . Красавицата признава, че не един или двама мъже са желали да бъдат с нея единствено поради купата й и да я употребяват за трофей. Т.нар. „ събирачи на миски “ обаче не са по усета на пловдивската моделка и тя бързо им демонстрира вратата, написа

„ Смятам, че съм мъдро момиче и мога да направя вярна преценка кой е с мен поради самата мен и кой желае да бъде гаджето на Мис България. Второто бързо се схваща – дребен е интервалът да си гаджето на Мис България. В такива случаи аз си оставам Мис България, а тях след 3 дни не ги помнят “, зашлеви събирачите на трофейни миски Тафкова.

Тя не пожела да разкрие детайлности за горчивия си опит, нито да приказва с имена, само че по всичко проличава, че бързо посича мъже с сходни ползи.

Факт е, че в днешно време все по-често се случва мъжете да са тези, които търсят известност. За задачата си избират известни хубавици, с цел да влязат в светлините на прожекторите. Не една или две дами у нас издигнаха половинките си в обществото, само че след раздялата имената им бързо залязоха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР