3 605 елхички са предоставили горските стопанства в обхвата на

...
3 605 елхички са предоставили горските стопанства в обхвата на
Коментари Харесай

Над 5 100 елхи на пазара от Североизтока

3 605 елхички са дали горските стопанства в обсега на Североизточното държавно дружество на жителите и търговците във връзка идните празници. Според огромните на дръвчетата цените им варират от 5 до 20 лева с Данък добавена стойност, оповестяват от СИДП. Отделно разсадниците на стопанствата оферират още 1 588 живи елхички. При тях цените са в границите 10 – 36 лева с Данък добавена стойност.

От стопанствата регистрират, че през последните години нараства ползата към дръвчетата, които са в контейнери, тъй като те могат да бъдат засадени от децата в дворовете на учебните заведения.

Отделно членовете на Управителния съвет на Североизточното дружество са решили през тази година да дарят над 200 дръвчета на учебни заведения, детски градини, обществени, здравни и културни институции, с цел да зарадват децата от областите Шумен, Търговище, Варна и Добрич. Всяка година управлението на предприятието подарява на всички, декларирали предпочитание коледни дръвчета с пожелания за хубави празници и противоречива нова година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР