3 000 лв глоба са наложили полицаи от Сливен на

...
3 000 лв глоба са наложили полицаи от Сливен на
Коментари Харесай

Лепнаха 3 бона глоба за дрифтене на кръгово

3 000 лева санкция са наложили служители на реда от Сливен на 20- годишен водач, който към 17,30 часа на 15 август т.г. показал „ умения “ на кръгово кръстовище по многолюден бул., като по този метод основал действителна заплаха за живота и здравето на останалите участници в придвижването, написа "Монитор ".

Младият Данаил Т. се хванал на бас със свои другари, че ще показва в час пик по какъв начин може да взема завои на две гуми с бащиния си Мерцедес и макар неколкократните сигнала от намиращи се наоколо униформени близо 10 минути свистял с гумите си по кръговото, хвърляйки в смут пешеходците и останалите водачи.

Каскадьорът е бил арестуван при опит да изчезне от местопроизшествието, не са открити следи от алкохол или дрога в кръвта му.Наказателното разпореждане е издадено от началника на районно управление (на МВР) „ Сливен “, то е третото за сходно рисково държание на водачи в града от началото на годината.

Междувременно на 9 октомври в Града на стоте войводи е записана поредна злополука с погубен, случаят е станал в 17,25 часа, на път ІІ-66 в региона на разклона за село Мечкарево, където са се сблъскали лек автомобил "БМВ Х5 " и „ Опел Астра “. От произшествието на място е умрял 69-годишният лидер на опела, с заплаха за живота в локалната болница е закаран 24-годишният му сателит.34-годишният лидер на „ БМВ “-то е с леки пострадвания, инспекцията с дрегер, не е открила съществуване на алкохол.По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР