297 са избирателите в село Нивянин, община Борован, за изборите

...
297 са избирателите в село Нивянин, община Борован, за изборите
Коментари Харесай

297 човека от Нивянин избират кмет в неделя

297 са гласоподавателите в село Нивянин, община Борован, за изборите на 8 октомври, сподели ръководителят на Общинската изборна комисия Камелия Татарска. Тя уточни, че през днешния ден в 9.30 ч. са получени бюлетините за гласоподаване и са оставени на предпазване в община Борован.
“В събота вечерта те ще бъдат оставени в секцията, в която ще се организира избора на 8 октомври. Помещението ще бъде запечатано и защитата ще се поеме от полицията “, сподели Камелия Татарска.
В неделя хората, имащи право на глас, ще могат да пуснат бюлетините си в една секция. Петима са претендентите за кмет на село Нивянин - Николай Христов от Движение за права и свободи, Елка Николова, която е претендент на ГЕРБ, Цветелин Маринов е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация, Никола Александров е повдигнат от Българска социалистическа партия и от Политическа партия „ Воля “ е регистриран Николай Йорданов.
Частичните локални избори в село Нивянин се постановиха откакто на 6 юли ненадейно умря дългогодишният кмет Милен Гайдарски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР