29 юни 2023 г., София. Lidl-Trek представи своя състав за

...
29 юни 2023 г., София. Lidl-Trek представи своя състав за
Коментари Харесай

Lidl-Trek представи своя отбор за Tour de France 2023

29 юни 2023 година, София. Lidl-Trek показа своя състав за идното 110-о издание на емблематичното колоездачно съревнование Tour de France. В тима на двете световноизвестни марки влизат общо 8 състезатели от 7 страни, които комбинират в себе си както младост, по този начин и нужния за тази конкуренция опит.

Професионалните колоездачи от Испания, Дания, Белгия, Франция, Люксембург, Италия и Съединени американски щати са подготвени да завоюват освен стадиите от най-популярното колоездачно съревнование в света, само че и сърцата на всички фенове на този спорт. На представянето на тима в Билбао, Испания, Lidl-Trek сподели новите публични екипи в жълто, алено и синьо, които ще носи освен мъжкият тим на Tour de France 2023, само че също по този начин и женският състав, който започва на 30 юни в друго обичайно съревнование - Giro d`Italia 2023. Момичетата от тима на Lidl-Trek са от Германия, Англия, Италия, Холандия и Австралия.

Партньорството сред Lidl и Trek, като две потвърдени на международно равнище марки, обединени от устрема си към най-хубави достижения, има амбициозни проекти. Целта на съдействието сред двете компании е да изградят тимове на международната колоездачна сцена, които да вълнуват и въодушевяват освен почитателите на спорта, само че и идващото потомство първенци при дамите и мъжете, както и всички колоездачи - експерти и дилетанти. Като сътрудници Lidl и Trek ще се съсредоточат както върху развиването на спортните триумфи, по този начин и в поддръжката на повече млади спортисти. Със своя въодушевяващ тим от разнородни и интернационалните спортисти Lidl-Trek има упоритостта да бъде модел за подражателство за стабилно колоездене.

„ Искаме да разпространяваме устойчивото колоездене и дейния метод на живот. Убедени сме, че точно интензивният живот и здравословното хранене покачват качеството на живот на хората. С Lidl-Trek желаеме да вдъхновим допустимо най-вече хора да употребяват велосипедите си - идващото потомство първенци, както и всички велосипедисти, без значение дали са експерти, или просто фенове. Защото колоезденето е наличен спорт, подобаващ за всеки, който желае да бъде по-активен в всекидневието си. Точно както и нашите артикули са налични за всеки ", съобщи Мартин Алес, старши вицепрезидент " Mаркетинг " в Lidl International.

„ Много сме разчувствани, че представяме Lidl-Trek тъкмо преди най-голямото колоездачно съревнование за годината. Всеки член на тима усеща привилегията от това да си партнира с Lidl, които освен споделят нашите полезности и ентусиазъм, само че и същата визия за това по какъв начин бихме желали да се развиваме като тим и организация в нашия спорт. Нямаме самообладание да стартираме да се състезаваме като Lidl-Trek и да покажем нашия нов разнороден екип от колоездачи, преди да стартира началото на натовареното от надпревари лято. " Това показа Luca Guercilena, общоприет управител на Lidl-Trek.

За Lidl е чест да бъде главен спонсор и стратегически сътрудник на Lidl-Trek, лицензиран за надпреварите от Световното състезание по колоездене на Международния колоездачен съюз (UCI WorldTour). Сътрудничеството сред двете компании стартира с женското Giro d`Italia на 30 юни 2023 година и Tour de France за мъже на 1 юли 2023 година Като сътрудници Lidl и Trek ще се съсредоточат както върху развиването на спортните триумфи, по този начин и на здравето като цяло, в това число придвижването и рационалното хранене. За двете компании е фундаментално значимо да предизвикват здравословния и деен метод на живот като част от тяхната обществена отговорност.

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 118 магазина в 53 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

За Trek

Trek Bicycle е международен водач в проектирането и производството на колела. Компанията има вяра, че велосипедът може да бъде практично решение за най-сложните проблеми в света, и се ангажира да отстрани бариерите, които пречат на хората да употребяват колела за превоз, отдих и ентусиазъм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР