29 януари е професионален празник на работещите в системата на

...
29 януари е професионален празник на работещите в системата на
Коментари Харесай

Празник на работещите в системата на ГД „Изпълнение на наказанията“

29 януари е професионален празник на работещите в системата на основна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ към Министерството на правораздаването.

Той е разгласен с решение от 15 декември 2006 година От 29 януари 1879 година, когато са одобрени привременните правила за основаване на пандизите в България, до през днешния ден системата за осъществяване на наказванията действа като профилирана административна конструкция.

В хода на правосъдната промяна и цялостното рационализиране на системата за осъществяване на наказванията, чиновниците в местата за отнемане от независимост поставят старания да се оправят със отговорностите си в комплицираните условия на финансови ограничавания и да дават своя принос за правовия ред и законността в страната.

На 29 януари честват близо 4500 чиновници, работещи в 12-те пандиза и 26 затворнически общежития от открит и закрит тип; в Поправителния дом за малолетни момчета към пандиза в гр. Враца и Поправителния дом за малолетни девойки към пандиза в гр. Сливен, както и в 7-те Областни служби " Изпълнение на наказванията ", в чийто обхват са секторите „ Арести “ и „ Пробация “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР